E-Maculation
https://www.emaculation.com/forum/

MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing
https://www.emaculation.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=9733
Page 5 of 5

Author:  kanjitalk755 [ Fri Jul 13, 2018 6:53 am ]
Post subject:  Re: MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing

I have fixed the issue again.
It works properly too in case caps lock is ON when launching SheepShaver.

Author:  Ronald P. Regensburg [ Fri Jul 13, 2018 8:07 am ]
Post subject:  Re: MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing

Sorry to inform you that it does not work correctly.

It seems to work correctly immediately after launch, both with caps lock on and off at launch. But after using the caps lock key twice, the relation between LED indication and uppercase/lowercase is reversed. You get then lowercase with LED on and uppercase with LED off.

Author:  kanjitalk755 [ Fri Jul 13, 2018 9:41 am ]
Post subject:  Re: MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing

Hmm, rolled back to 11th July version.

Author:  jvernet [ Tue Nov 06, 2018 8:33 pm ]
Post subject:  Re: MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing

Wow, that's fun, I'm reading my name everywhere in the last thread on SheepShaver. Glad to see that my weird "64bits clean SLIRP" work !

Will try soon Kanjitalk's build. There is no intereset to work on my branch.

Author:  jwmci [ Sat Dec 29, 2018 8:35 pm ]
Post subject:  Re: MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing

I am using SS 2.5 on 10.13.6 using SS Wrapper from 7/11/18. I had no problems running Strategic Conquest 3.0.

When I tried to run Strategic Conquest 4.0.1, I get a fatal message saying "There is not enough memory to open 'Strategic Conquest 4.0.1' (zero K needed, 490,942 K available).

Can you suggest a way to fix this?

Author:  Ronald P. Regensburg [ Sat Dec 29, 2018 8:51 pm ]
Post subject:  Re: MacOSX/OSX/macOS 64-bit build for testing

This error may occur when you try to launch an application that is still on the 'Unix' volume or that was moved from the "Unix" volume directly to the desktop. Make sure to copy the application and related files to the virtual HD and launch it from there.

(In classic MacOS, the desktop is not a single location but the combined desktops of all mounted volumes. After moving a file from a volume directly to the desktop, that file will still be on that volume in an invisible "Desktop Folder".)

Page 5 of 5 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/