Login  •  Register


The time is now: Sun May 31, 2020 4:19 pm

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 4 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
 Post subject: My G3 500 won't start
PostPosted: Wed Jul 04, 2007 11:13 pm 
Offline
Tinkerer

Joined: Sun May 06, 2007 3:08 am
Posts: 80
Recently I've purchased an g3 500 processor for upgrade my B&W Yosemite (my old g3 300), but it refuses to start when configured at that speed. It starts at 450 only. Is there a fix for this? I tried installing latest firmware but it says it's already up-to-date.


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 05, 2007 10:05 am 
Offline
Expert User
User avatar

Joined: Sat Aug 30, 2003 4:15 pm
Posts: 872
Location: UK
What brand of G3 upgrade and OS are you using?


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 05, 2007 3:26 pm 
Offline
Tinkerer

Joined: Sun May 06, 2007 3:08 am
Posts: 80
I changed my g3 300 to a g3 500 (both came from a B&W tower) and my Mac OS version is 9.2.2


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 11, 2007 1:41 am 
Offline
Tinkerer

Joined: Sun May 06, 2007 3:08 am
Posts: 80
Nevermind... We've just found out that the processor is actually a 400mhz. So I could get part of my funding back :lol:


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 4 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 77 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group