Login  •  Register


The time is now: Sat Dec 07, 2019 3:20 pm

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 2 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
PostPosted: Sun Feb 03, 2019 9:48 am 
Offline
Space Cadet

Joined: Sun Feb 03, 2019 9:32 am
Posts: 1
Hello, I had a bit of time to myself yesterday and thought I'd have a go at re-living some of the games of my youth. Followed the installation steps on the how to tutorial here and now have the color classic running system 7.5.3 great however, not a single peep of sound. I left the default output device as /dev/dsp and have been looking online for solutions but so far come up blank.
Can anyone here help? Thanks in advance


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 9:32 pm 
Offline
Mac Mechanic
User avatar

Joined: Mon Sep 15, 2014 7:59 pm
Posts: 162
I found that using SDL is easier to fix the sound problem. Have you tried build with SDL?

_________________
There is an App for that!
https://github.com/rickyzhang82


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group