Login  •  Register


The time is now: Thu Nov 22, 2018 10:44 am

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 5 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
 Post subject: Cant load ROM
PostPosted: Mon Nov 04, 2002 9:26 am 
When I open Basilisk II, either through the GUI or the executable, it tells me that it can't load the ROM (it's a Quadra). Do I need to put the ROM file somewhere special? I've been trying to get this to work for hours, and I'm tired and want to play my Escape Velocity! Please help me.


Top
  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 04, 2002 1:04 pm 
Offline
Forum All-Star
User avatar

Joined: Mon May 20, 2002 11:50 am
Posts: 1217
Location: Ouraion
Run BasiliskIIGUI, click on the Memory tab and Browse for the ROM image.


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 04, 2002 7:45 pm 
Geeze I cant believe I missed that. Thanks


Top
  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 04, 2002 9:14 pm 
Offline
Forum All-Star
User avatar

Joined: Mon May 20, 2002 11:50 am
Posts: 1217
Location: Ouraion
No problem. I like the simple questions. :D


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 05, 2002 3:23 am 
Offline
Carpe Nox
User avatar

Joined: Mon Jun 03, 2002 9:38 pm
Posts: 177
Location: Massachusetts
I have such a funny quote in my head, but I can't say it or it will inadvertantly insult some people :cry:


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 5 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group