Login  •  Register


The time is now: Thu Jun 20, 2019 10:54 am

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 2 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
PostPosted: Tue May 06, 2003 9:37 am 
For some reason when I try running Internet Explorer or Netscape, they freeze up Basilisk. I'm using a cable modem and if there is any other info needed that could possibly help me out, just ask. Thanks a lot!


Top
  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 06, 2003 10:11 am 
Offline
Forum All-Star
User avatar

Joined: Mon May 20, 2002 11:50 am
Posts: 1217
Location: Ouraion
Yeah. I need to know

Whether you are using the Windows, Linux, Amiga or Be port of Basilisk II along with the version of the host OS (Windows 98, Mandrake 9.1, etc.)?

Whether you are using Ethernet or the Windows NAT\Router?

If using Ethernet, are you using a proxy server or do you have an extra IP address given to you by your ISP?

Which Mac OS are you using?

Which ROM checksum are you using?

What are the contents of your BasiliskII_prefs file?

And I'll probably need to know the settings in your TCP/IP and AppleTalk control panels along with which version of Open Transport you are using.


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group