Login  •  Register


The time is now: Wed May 27, 2020 5:09 am

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
PostPosted: Wed Jul 01, 2015 1:05 am 
Offline
Space Cadet

Joined: Wed Jul 01, 2015 1:01 am
Posts: 1
I have followed the instructions on the guide perfectly, but when I click Start, this screen is all I see. There is no sound either. Help!
Image


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
PostPosted: Wed Jul 01, 2015 9:58 am 
Offline
Expert User
User avatar

Joined: Thu Feb 09, 2006 10:24 pm
Posts: 5961
Location: Amsterdam, Netherlands
By the look of the title bar, you are running BasiliskII on Yosemite.

- Which BasiliskII build do you use?
- Which ROM file do you use?
- Is the DiskTools_MacOS8.image file in place and added to the volumes list?
- Did you set Mac Model ID and CPU Type as instructed (Quadra 900 and 68040)?


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
PostPosted: Wed Jul 01, 2015 5:55 pm 
Offline
Forum All-Star
User avatar

Joined: Fri Nov 27, 2009 5:11 am
Posts: 2951
Location: Emaculation.com
See the little repeated blip across the top of the screen? That's all your video in one place. If you're using a Retina display, select Basilisk II and get info, and check the low-res only checkbox. Does that help?


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 3 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group