Login  •  Register


The time is now: Wed Mar 20, 2019 5:20 am

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 2 of 2 [ 29 posts ]    Go to page Previous  1, 2
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
PostPosted: Mon Dec 24, 2018 1:47 am 
Offline
Forum All-Star

Joined: Tue Oct 14, 2008 12:12 am
Posts: 991
Private message sent...


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
PostPosted: Mon Dec 24, 2018 1:58 am 
Offline
Space Cadet

Joined: Sun Dec 23, 2018 12:14 pm
Posts: 9
Thank you. The older version works just the way I remembered it.


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
PostPosted: Mon Dec 24, 2018 5:48 pm 
Offline
Forum All-Star

Joined: Tue Oct 14, 2008 12:12 am
Posts: 991
I was able to fix the current version by opening it in 64-bit Windows 7 and recompiling the startup AppleScript. It should now work correctly. I have no idea why it didn't work in 64-bit Windows 7 before this but does now...


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
PostPosted: Mon Dec 24, 2018 8:17 pm 
Offline
Space Cadet

Joined: Sun Dec 23, 2018 12:14 pm
Posts: 9
It does seem to work now. Thanks again.

A minor nitpick: Is it possible to have the install script select the Sound output device to "Built-in" by default?


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 2 of 2 [ 29 posts ]    Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group