Login  •  Register


The time is now: Thu Jul 19, 2018 3:52 am

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 1 post ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
PostPosted: Wed Apr 19, 2017 1:07 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon May 20, 2002 4:37 am
Posts: 3608
Location: Uiwang
There is a bug fix in the beta release today:

"Today’s Mini vMac 3.5.2 beta may fix a bug found by Tara Keeling in the Macintosh II emulation, where if the emulation was running slow enough (such as 1x speed), and there is a “disk1.disk” and “disk2.disk”, then the second disk image won’t get mounted. There is code to delay mounting the second disk one second after the first disk, which is good enough for Macintosh Plus emulation, but apparently not for the Macintosh II. So I’ve increased the delay to four seconds, but also now when a kDriveStatus call is made to the replacement disk driver, the delay is reduced (to about a fifteenth second). The emulated computer appears to be ready for a new disk after this call. (Not reducing the delay to zero is just being conservative.)

So even for the default Macintosh Plus emulation, when inserting multiple disks there is now usually much less delay."

http://www.gryphel.com/index.html#news


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 1 post ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group