Login  •  Register


The time is now: Tue Oct 23, 2018 3:16 am

Emaculation wiki  •  Delete all board cookies



Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 5 posts ]
Print view Previous topic  |  Next topic
Author Message
 Post subject: Blue Screen?
PostPosted: Mon Apr 09, 2018 4:56 pm 
Offline
Tinkerer

Joined: Mon Jul 09, 2012 11:07 pm
Posts: 42
has anyone been able to solve the occasional blue screen the occurs? Thank you!


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject: Re: Blue Screen?
PostPosted: Mon Apr 09, 2018 5:32 pm 
Offline
Forum All-Star
User avatar

Joined: Fri Nov 27, 2009 5:11 am
Posts: 2216
Location: Emaculation.com
I presume you're talking about experiencing a Windows blue screen error while running SheepShaver? Which version of Windows are you using? Do you experience the blue screen randomly while running SheepShaver, or when launching, or something else?


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject: Re: Blue Screen?
PostPosted: Mon Apr 09, 2018 6:37 pm 
Offline
Tinkerer

Joined: Mon Jul 09, 2012 11:07 pm
Posts: 42
No actually, I get it running SS running Mac OS 10.13.4.


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject: Re: Blue Screen?
PostPosted: Mon Apr 09, 2018 7:52 pm 
Offline
Expert User
User avatar

Joined: Thu Feb 09, 2006 10:24 pm
Posts: 5140
Location: Amsterdam, Netherlands
I am not sure what you mean with the "blue screen". Maybe you are referring to the color changes after minimizing or hiding the SheepShaver window that has been a bug for many years in SheepShaver on Intel Macs and that is described with the "Known issues" on the download page and in the setup manual:
Quote:
After minimizing or hiding the SheepShaver window and again bringing it back in view, colors in the window will not be displayed correctly. It can be resolved by forcing the emulator to redraw its screen by changing (and changing back) the color depth setting in Monitors control panel or from the color depth control strip tile.

If you are referring to this issue, try the test build that I posted here recently: viewtopic.php?f=20&t=9613


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
 Post subject: Re: Blue Screen?
PostPosted: Thu Apr 12, 2018 1:18 pm 
Offline
Tinkerer

Joined: Mon Jul 09, 2012 11:07 pm
Posts: 42
yes, that was the anomaly I was referring too. And the new build you pointed me to works fine on my machine and I have not seen the screen issue.

Thank you!


Top
 Profile  
Reply with quote Post a reply  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic Page 1 of 1 [ 5 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
 

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group